Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
Ana Sayfa
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tez Koleksiyonu
Öğe Göster
Ana Sayfa
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tez Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilen Bazı Sebzelerin T
Göster/
Aç
9a9a651e-b541-4fcb-a3e8-89bf0b82cf94.pdf (909.4Kb)
Tarih
2013
Yazar
Merve Tengilimoğlu, Mercan
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Effect of Natural Disinfectants on the Total Antioxidant Capacity of the Some Raw
Bağlantı
http://hdl.handle.net/11655/1561
Koleksiyonlar
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tez Koleksiyonu
[300]
DSpace@Hacettepe
by OpenAIRE
Hakkımızda
Açık Erişim Politikası
Veri Giriş Rehberleri
Üyelikler
İletişim
Dergi Adı veya ISSN
Açık Arşiv'de Ara
Bu Koleksiyon
Göz at
Tüm Açık Arşiv
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Dile Göre
Erişim Şekline Göre
Dizinleme Kaynağına Göre
Fonlayan Kuruma Göre
Alt Türe Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Dile Göre
Erişim Şekline Göre
Dizinleme Kaynağına Göre
Fonlayan Kuruma Göre
Alt Türe Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Kullanım İstatistiklerini Göster