dc.contributor.advisor | Ersoy, Gülgün | tr_TR |
dc.contributor.author | Merve Tengilimoğlu, Mercan | tr_TR |
dc.date.accessioned | 2015-10-14T13:32:27Z | |
dc.date.available | 2015-10-14T13:32:27Z | |
dc.date.issued | 2013 | tr_TR |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11655/1561 | |
dc.description.abstract | Effect of Natural Disinfectants on the Total Antioxidant Capacity of the Some Raw | tr_TR |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Sağlık Bilimleri Enstitüsü | tr_TR |
dc.subject | Raw vegetable | tr_TR |
dc.title | Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilen Bazı Sebzelerin T | tr_TR |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | |
dc.callno | 2013/247 | tr_TR |
dc.contributor.departmentold | Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı | tr_TR |
dc.description.ozet | Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilen | tr_TR |