Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAcar, Jale
dc.date.accessioned2019-10-23T13:50:08Z
dc.date.available2019-10-23T13:50:08Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://library.hacettepe.edu.tr/books/mvsit2.html
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11655/10849
dc.description.abstractİki cilt halinde hazırlanması öngörülen Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi kitabının 1. cildi olan Meyve ve Sebze Suları Üretimi başlıklı kitap Hacettepe Üniversitesi tarafından Ocak 2005 tarihinde yayımlanmıştır. 2. Cildi oluşturan bu kitapta meyve ve sebzelerin ısıl işlemler, dondurma, kurutma, ışınlama, soğutma ve kimyasallarla muhafaza gibi diğer işleme ve/veya dayanıklı hale getirme yöntemleri incelenmektedir. Kitabın 11. ve son bölümünde ise yukarıda belirtilen yöntemlerle işlenmiş meyve ve sebze ürünleriyle, ambalajların kalite kontrol yöntemlerine değinilmiştir.tr_TR
dc.language.isoturtr_TR
dc.publisherHacettepe Üniversitesitr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesstr_TR
dc.subjectKonserveciliktr_TR
dc.subjectGıdalartr_TR
dc.subjectKorumatr_TR
dc.subject.lcshBilimtr_TR
dc.titleMeyve ve Sebze İşleme Teknolojisitr_TR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/booktr_TR
dc.contributor.departmentGıda Mühendisliğitr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster