Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Konuya göre Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
Ana Sayfa
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Konuya göre Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
Ana Sayfa
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Konuya göre Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Konu için Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Bul
Sıra:
artan
azalan
Sonuçlar:
5
10
20
40
60
80
100
Güncelle
Toplam kayıt 47, listelenen: 1-20
artan
azalan
5
10
20
40
60
80
100
Konu
Particle size distribution
[1]
paslanmaz çelik yüzeyler
[1]
Patojen
[1]
patojen
[1]
pca
[1]
Pectin
[1]
Pectin properties
[1]
Peptide substrate
[1]
Peptit
[2]
Peptit ligandlar
[1]
Peynir aroması
[2]
Phenolic Compounds
[1]
Phenolic profile
[1]
Phenolics
[1]
Phytosterols
[1]
Pistacia terebinthus
[1]
Pistacia terebinthus L., yağ asitleri, fenolik bileşenler, süperkritik akışkan ekstraksiyonu, yüksek performanslı sıvı kromatografisi, tokoferoller, gaz kromatografisi, diferansiyel taramalı kalorimetre
[1]
Plasma decontamination
[1]
Plasmid
[1]
Plazmin
[1]
DSpace@Hacettepe
by OpenAIRE
Hakkımızda
Açık Erişim Politikası
Veri Giriş Rehberleri
Üyelikler
İletişim
Dergi Adı veya ISSN
Açık Arşiv'de Ara
Bu Bölüm
Göz at
Tüm Açık Arşiv
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Dile Göre
Erişim Şekline Göre
Dizinleme Kaynağına Göre
Fonlayan Kuruma Göre
Alt Türe Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Dile Göre
Erişim Şekline Göre
Dizinleme Kaynağına Göre
Fonlayan Kuruma Göre
Alt Türe Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt