Konu "Optimizasyon" için Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Aureobasidium pullulans ile Liamocin (Ağır Yağ) Üretiminin İncelenmesi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2023-01-20)In this thesis, the effects of various fermentation parameters on liamocin production of Aureobasidium pullulans NBRC 100716 were investigated. In the study, all fermentation experiments were carried out in batch system, ... -
Çeşitli Doğal Substratların Yerel Bir Aureobasidium Pullulans Suşunun Pullulan Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)In this thesis, effects of the usage of various natural substrates as fermentation media on production of pullulan by domestic A. pullulans AZ-6 strain were investigated. For this purpose various citrus peels (orange, ... -
Rhodotorula Cinsine Ait Bazı Maya Türlerinin Beta-Karoten Üretimlerinin İncelenmesi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)ABSTRACT INVESTIGATION OF BETA-CAROTENE PRODUCTIONS OF SOME YEAST SPECIES THAT BELONG TO Rhodotorula GENUS Fazilet MIDIK Doctor of Philosophy, Department of Food Engineering Supervisor: Prof. Dr. Z. ...