Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGiniş, T
dc.contributor.authorKoç, N
dc.contributor.authorGüvenir, H
dc.contributor.authorÇetin, C
dc.contributor.authorToyran, M
dc.contributor.authorCivelek, E
dc.contributor.authorKocabaş, C.N.
dc.date.accessioned2019-12-19T06:13:58Z
dc.date.available2019-12-19T06:13:58Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.21911/aai.6006
dc.identifier.urihttps://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85043670239&partnerID=40&md5=40a2bd0f92ac39f1065e2e27e4349fc1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11655/20779
dc.relation.isversionof10.21911/aai.6006
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleThe Level Of Knowledge Of Dietitians About Dietary Management Of Children With Food Allergy
dc.title.alternativeBesin Allerjisi Bulunan Çocukların Diyet Yönetimi Hakkında Diyetisyenlerin Bilgi Düzeyleri
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.relation.journalAsim, Allerji, Immunoloji
dc.contributor.departmentBeslenme ve Diyetetik
dc.identifier.volume14
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage81
dc.identifier.endpage87
dc.description.indexScopus


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster