Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Non-Alkolik Yağlı Karaciğer (NAYKH) Hastalığı Olan Bireylerde Doymuş Yağı Azaltılmış Diyetin İnflamasyon Üzerine Etkisi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Erdem N.B., Effect of Reduced Saturated Fatty Acid Diet on Inflammation in Non-AlcoholicFatty Liver Disease (NAFLD), Hacettepe University Institue of Health Sciences of Nutritional Sciences, Master of Sciences Thesis, ...
Nonalkolik Yağlı Karaciğer Hastalığında Fiziksel Aktivite ve Beslenmenin Fibroblast Büyüme Faktörü 21 ve İrisin Üzerine Etkileri
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018-05)
Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) is the most common cause of chronic liver diseases. At the present time, the most important treatment of NAFLD is the lifestyle changes, which include diet and physical activity. ...
Yetişkin Kanserli Hastalarda Diyetin Toplam Antioksidan Kapasitesinin Değerlendirilmesi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Yeniçağ, R., Assessment of the Dietary Total Antioxidant Capacity in the Adult Cancer Patients, Hacettepe University Faculty of Pharmacy Department of Nutritional Sciences Masters Degree Thesis, Ankara, 2017. The aim of ...
Yaşlı ve Yetişkin Bireylerde Diyetin Toplam Antioksidan Kapasitesinin Değerlendirilmesi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018)
The aim of this study is to evaluate total antioxidant capacity (TAC) of diet for elderly and adult individuals. A total of 38 elderly subjects over 65 years of age and 38 young subjects between 19-30 years of age who were ...