Konu "Sitokin" için Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Farklı Bölge Buğday Unlarından Üretilen Ekşi Hamurlardan İzole Edilen Endojen Mayaların Bazı Teknolojik ve İmmünojenik Özelliklerinin Belirlenmesi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020)In this study, yeast colonies were isolated from sourdoughs that were prepared with wheat flours which were collected from Turkey’s different areas meanwhile one of them was readymade sourdough. The isolates that were ... -
Geleneksel Yoğurtlardan Starter Bakterilerin İzolasyonu, Moleküler Tanımlaması Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-31)The fermentation process of starter cultures is one of the most important factors of chemical, physical and biological changes that occur during the transformation of milk into yoghurt. In this thesis, it was aimed to ...