• Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 

      Acar, Jale (Hacettepe Üniversitesi, 2006)
      İki cilt halinde hazırlanması öngörülen Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi kitabının 1. cildi olan Meyve ve Sebze Suları Üretimi başlıklı kitap Hacettepe Üniversitesi tarafından Ocak 2005 tarihinde yayımlanmıştır. 2. Cildi ...
    • Gıda Kimyası 

      Acar, Jale; Altuğ, Tomris; Kayahan, Muammer; Temiz, Ayhan; Us, Ferhunde; Köksel, Hamit; Sağlam, Fatma; Uygun, Ümran; Elmacı, Yeşim; Gökmen, Vural; Topçu, Ali; Kocadağlı, Tolgahan; Hamzalıoğlu, Aytül; Taş, Neslihan (Hacettepe Üniversitesi Yayınları, 2017)