Güncel Gönderiler

  • Gıda Kimyası 

    Acar, Jale; Altuğ, Tomris; Kayahan, Muammer; Temiz, Ayhan; Us, Ferhunde; Köksel, Hamit; Sağlam, Fatma; Uygun, Ümran; Elmacı, Yeşim; Gökmen, Vural; Topçu, Ali; Kocadağlı, Tolgahan; Hamzalıoğlu, Aytül; Taş, Neslihan (Hacettepe Üniversitesi Yayınları, 2017)
  • Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 

    Acar, Jale (Hacettepe Üniversitesi, 2006)
    İki cilt halinde hazırlanması öngörülen Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi kitabının 1. cildi olan Meyve ve Sebze Suları Üretimi başlıklı kitap Hacettepe Üniversitesi tarafından Ocak 2005 tarihinde yayımlanmıştır. 2. Cildi ...