Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorErsoy, Gülgüntr_TR
dc.contributor.authorMerve Tengilimoğlu, Mercantr_TR
dc.date.accessioned2015-10-14T13:32:27Z
dc.date.available2015-10-14T13:32:27Z
dc.date.issued2013tr_TR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11655/1561
dc.description.abstractEffect of Natural Disinfectants on the Total Antioxidant Capacity of the Some Rawtr_TR
dc.language.isoturtr_TR
dc.publisherSağlık Bilimleri Enstitüsütr_TR
dc.subjectRaw vegetabletr_TR
dc.titleToplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilen Bazı Sebzelerin Ttr_TR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.callno2013/247tr_TR
dc.contributor.departmentoldBeslenme ve Diyetetik Anabilim Dalıtr_TR
dc.description.ozetToplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Dezenfektanların Çiğ Olarak Servis Edilentr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster