Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Farklı Pişirme Yöntemleri ve Farklı Yağ Türleri Kullanımının Patateslerin Tahmini Glisemik İndeks Değeri Üzerine Etkisi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2024)
Organization (FAO/WHO) Expert Advisory states that the concept of glycemic index (GI) is a useful tool for selecting carbohydrate-containing foods to maintain health and treat various diseases. The GI value of foods is ...
Görsel İşaretlerin Bazı Atıştırmalık ve Diyet Ürünlerinin Şeker İçeriği Algısına Etkisi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2024-01)
ÇINAR E.N. The Effect of Visual Cues on the Perception of Sugar Content of Some Snacks and Diet Products. Hacettepe University, Institute of Health Sciences, M.Sc. Thesis in Nutritional Sciences Program, Ankara, 2024. It ...
Okul Öncesi Dönem Çocukların İsim Yazma, Yazı Farkındalığı ve Alfabe Bilgisi Becerilerinin İncelenmesi ve Erken Okuryazarlık Açısından Risk Grubunda Olan Çocuklarla Karşılaştırılması
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2024)
In this research; It was aimed to determine whether there is a significant
difference between the name writing, print awareness and alphabet knowledge of
normally developing preschool children according to age, ...
Yoganın Annenin Stres Düzeyi, Anne-Bebek İlişkisi, Anne ile Bebeğinin Uyku ve Beslenme Problemlerine Etkisi: Randomize Kontrollü Çalışma
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2024-01-16)
The aim of this study is to examine the effects of yoga on the stress of mothers with babies with sleep and feeding problems, the mother-infant relationship, and the sleep and nutrition of the mother and the baby. 55 mothers ...